25.08.2009

En annerledes 3 års dag - operasjon og selskap!

Dette årets 25. august ble spesiell - For 3 år siden opplevde vi å bli foreldre til Johanna, og det betyr at hu e 3 år idag! Men 25. august 2009 blei ekstra spesiell sie vesle Valborg Marie skulle få operert hjerta sitt.

Valborg Marie blei altså operert på Rikshospitalet i dag, og alt ser ut for å ha gått veldig bra!! Det har vært ein spennende dag, og det va ei letta Venke så sendte melding når operasjonen va øvestått. Venke har vært i Oslo, og rapportert om tingenes tilstand fra nært hold. I mårå blir det ein ny undersøkelse, og då får me veta ka så skjer videre, og kati jentene kjeme vestøve igjen. Håpa det blir snart, men samtidig håpa me at dei blir lagt inn på SUS så at VM begynne å ete stabilt og legge på seg.

Så var det den stora jentå vår så blei 3 år i dag – gratulera Johanna!! Sjøl om dagen va litt spesiell så ville me feira litt, og det blei gjort til gangs sjå Birte og Njål Gunnar. For nogen fantastiske naboer me har.. Me inviterte inn nabo ongane med foreldre så me blei ein god gjeng – veldig kjekt! Og Johanna syns det va topp. Det va god stemning – barnaselskap e fantastisk!!! Dagen blei avslutta me at Johanna klarte å sette seg i do i plassen for på do, og dolåket datt i håve nas. Det blei litt tapre tårer, men masse latter når me snakte om dette når hu la seg. Verden byr på mange utfordringer..

Før denne begivenhetsrike 25. august blir dokumentert med nogen bilder, så vil me barra takka for alle så har huske på oss. Dagens bibelord på bibelen.no, va fra Salme 86 der det i vers 6 står: Herre, vend ditt øret til min bønn, lytt til meg når jeg trygler og ber! Me har opplevd bønnesvar i dag..
I Oslo 25. august 2009
Valborg Marie e blitt operert - alt godt
På Njæreim 25. august 2009
Dagen starta med skjeva med nugatti og sjokolademelk (for 3 åring og 31 åring)


Me forberede skattejakten..


Johanna klare å visa at hu blir 3 år og VM e 0 årGjestene mottas med store glede


Johanna med krona
Nå e gjengen klar for skattejakt.. Alle fant skattane sine og dei smakte godt


Tante Marianne si sjokoladekake blei pynte og 3 lys måtte "huffas"


Den kjekke naboen Børge seie god natt te Johanna

7 kommentarer:

Sølve sa...

Gratla med dagen Johanna! Kjekt at det blei ein goe dag, sjøl om lillesøster og mor ikkje kunne ver der der og feira i lag med dokk!

Bra at det gjekk godt i Oslo, håpe de kan komma hjem te Njærheim snart!

hildeh sa...

Gratulerer med dagen t store Johanna! Godt at det blei selskap selv om det blei ein litt annerledes dag. Vi gleder oss med dere over at det har gått bra med opr til Valborg Marie.
Dere er i våre bønner:-)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen til Johanna!!! Det så ut til å ha vært en fiiin bursdag!:)

Og det var sååå godt å høre at operasjonen til Valborg Marie var vellykket! Håper resten av tiden også blir god og at hun - og mammaen kan komme hjem snart! :)

Inger-Kathrine sa...

Kjære alle fira!

Plutselig oppdaga eg tingenes tilstand på bloggen dokkas, og eg vil bare sei at me vil ver med å huska på dokke! Gratla med dagen te flotte storesøster Johanna og god bedring te tapre lillesøster Valborg Marie ;o)

Toril sa...

Fin lesing! Glae for at Johanna fekk feira dagen sin :) Å gla for at det gjekk bra med opr. Håbe de komme te 4d ittepå! Va udfor rommet dåkkas i går, men det va kje dåkke så låg der. Snakka med vaskedamå, hu visste kem dåkke va :) Love you all!

Inger sa...

Hei. Ramla inn her, og ser at jungeltelegrafen har tatt ferie!! Dåkke får ha lykke te framøve med alt som står på, og god bedring te Valborg Marie!!

Synnøve sa...

Gratulerer med dagen i går, Johanna. Du er ei flotte jenta! Godt det ble feiring og stas på deg! Glad for at det gikk bra i oslo og. Kjekt at dere sender oppdatering! Husker på dere. Klem